Mugav ja kiire: kvaliteetne toortoit Sinu ukselävel üle Eesti!

Meil on suur rõõm teatada, et oleme loonud tugeva partnerluse uue kullerteenuse pakkujaga, mis võimaldab meil laiendada oma maitsvate toodete jõudmist nüüd üle terve Eesti!

Meie kullerteenus on tõeliselt usaldusväärne ja mugav, tagades, et teie lemmiktooted jõuavad teieni sügavkülmutatuna ja täiuslikus seisukorras. Kuller võtab kauba teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti, võimaldades Sinu neljajalgsel sõbral nautida värskeid hõrgutisi juba järgmisel tööpäeval.

Oleme rõõmsad selle üle, et suudame regulaarselt ka suuremate keskuste ja magistraalide lähedusse tarnida ning isegi kaugematesse paikadesse vähemalt kord nädalas.

Suuremate keskuste läheduses saab paki kätte mitmel päeval nädalas, kuid mõned kaugemad piirkonnad saavad kaupa kätte kord nädalas (tarnegraafik). Palume nendes piirkondades elavatel klientidel varuda pisut rohkem kannatust – lubame, et meie maitsva toidu ootamine on seda väärt!

Kuller toimetab paki teie ukselävele tööpäeva jooksul, võimaldades teil tellida meie maitsvat toitu otse koju või isegi tööle. See annab teile suurema paindlikkuse ja võimaluse kohandada tellimusi vastavalt oma ajakavale.

Lihtne on tellida! Külastage meie e-poodi, vormistage ost, täitke vajalikud väljad ja valige “kassa” vaates tarneviisiks kuller. Kui teie tellimuse väärtus ületab 100 eur, on kullerteenus juba hinna sees, väiksemate tellimuste puhul lisandub tasu sõltuvalt sihtkohast (7,50-9,90 eur).

Oleme tänulikud teie toetuse eest ja loodame, et see uuendus teeb teie ja teie neljajalgsete sõprade jaoks toidu tellimise veelgi nauditavamaks kogemuseks!