Tervislik toortoit Sinu koerale meie oma kodumaalt!

Meie oleme Free Spirit Paws – väike Eesti ettevõte, kes valmistab kvaliteetset ja kodumaist toortoitu koertele. Oleme siin, et pakkuda tervislikku ja tasakaalustatud toitu kõigile karvastele sõpradele. Meie toortoidud on valmistatud hoolikalt valitud koostisosadest ning tasakaalustatud retseptide alusel, et tagada Sinu koera heaolu, tervis ning nauding igast ampsust.

Kvaliteet meie oma kodumaalt: Free Spirit Paws’i koerte toortoidud on valmistatud kodumaisest toorainest siinsamas Eestis. Oleme ainus Eesti ettevõte, kes pakub koerte toortoitu naturaalsel kujul. Meie toortoit on tasakaalustatud täistoit koerale, olles seejuures täiesti töötlemata kujul, säilitusainete vaba ning sisaldamata koerale kahjulikke kunstlikke lisaaineid.

Photo-30-07-2023-14-28-07-3

Iganädalased kaubaringid: Free Spirit Paws’i kaubaringid toimuvad teisipäeviti Tallinnas ja kolmapäeviti üle Eesti viie erineva peatuspaigaga. Tee tellimus enne kella 19:00 kaubaringile eelneval päeval ja tule koos oma neljajalgsega toidule juba järgmisel päeval järele. Rohkem infot siin.

Kullerteenus üle Eesti: Free Spirit Paws’i koeratoitu saad tellida omale otse koju olenemata elukohast. Ära muretse – meie tooted jõuavad Sinuni sügavkülmtarnega!

Lemmikloomapoed: Meie tooteid võid leida paljudest erinevatest lemmikloomapoodidest üle Eesti. Kui soovid täpsemalt teada, millist külastama peaksid, siis selle jaoks leiad infot siit.

Iga partii on koerte poolt testitud: Enne, kui toode jõuab kaubaringiga või lemmikloomapoest Sinuni, testivad meie oma koerad valminud toortoidu kvaliteeti ning teevad kindlaks, kas toit on jätkuvalt nii maitsev, et imeväel on peale sööki kauss puhtam kui varem. Meie niinimetatud testkoeri on kokku 20. Nende hulgas on viie erineva tõu esindajaid, nii kutsikaid kui juba seeniorkoeri ning nii perelemmikuid kui ka tipptasemel võistlevaid sportkoeri. Kui soovid meie testkoertest rohkem teada saada, siis anna meile julgelt märku!

Jälgi meid sotsiaalmeedias: Facebooki lehel Free Spirit Paws – naturaalne toortoit Sinu koerale ja Instagramis @freespiritpaws.

Jaga meiega, kuidas Free Spirit Paws on Sinu lemmikule kasuks tulnud. Ootame Sinu tagasisidet ning oleme alati valmis tekkinud küsimustele vastama!