10kg pakkide valik laiem ja pakis väiksemad tükid

Mõni aeg tagasi muutsime väiksed pakendid veidi suuremaks ja samas ka käepärasemaks. Nüüd on kord meie suurte pakkide käes!

Suurte, 10kg, pakkidena sai siiani osta vaid meie populaarsemaid tooted ehk veise baasil toite. Need osutusid üllatavalt populaarseteks, hoolimata sellest, et 10kg tuli ühe külmunud tükina. Katsetasime vahepeal erinevaid lahendusi alates selle sama klotsi väiksemaks saagimisest ja lõpetasime vorstidega.

Katsetamise tulemusel selgus, et kõige mõistlikum ongi 10kg pakke teha vorstidest. Üks pakk sisaldab nüüd 7 vorsti, mis teeb ühe vorsti keskmiseks kaaluks ca 1,43kg. Selliselt on sulatamine ja kasutamine kordades mugavam kui varem ning meie saame samas tootmise kulud mõistlikud hoida, mis tähendab ka mõistlikku hinda.

Alates tänasest on 10kg pakkide valik laiem, müüki tulid ka kilu veisega, kilu kanaga ning kana ja kalkun toidud. Lähemal ajal lisanduvad ka lammas ja mahekana, tõsi viimane neist jääb vaid ettetellimise peale.

Nende vorstidega on ka üks nipp, mis kasutamise mugavamaks teeb. Eriti nutikad juba kindlasti teavad, aga meie õppisime selle alles hiljuti ära – kaval on kile vorsti ümbert ära võtta veel siis, kui vorst on külmunud. Lõika suurema noaga ots maha ja koori vorsti ümbert kile ära. Nii ei pea sulanud vorsti kilest vabastamisega kogu ümbrust täis lödistama. Külmunud vorsti tükeldamiseks on kaval kasutada saagi või äärmisel juhul ka kirvest. Ilmselt saab ka suure noaga, aga see nõuab rohkem jõudu ja aega.

10kg ja ka väiksemad pakid leiad vajutades SIIA