Toortoit on soodne ja mugav

Asendasime karbid kottidega ja pakime nüüd igasse kotti 6 tükki külmutatud toortoitu ehk üks tükk kotis on ca 133g. Seejuures saime hinna kuni 25% soodsamaks teha!

Päris alguses pakkisime toortoitu nii-öelda salatikarpidesse ja loogilise sammuna jäime püsima karpide peale ka järgmises etapis, salatikarbi käsitöö läks veidi automaatsemaks ja asemele tulid pakkeliin ja hakklihakarbid. Häiriva osana säilis siiski väga suur plasti hulk ja ladustamisel pisut ebamugav pakend. Üsna pea hakkas meil küpsema idee säästlikumast pakendist ja mugavamast portsionist ning me jõudsime välja kottide ja külmunud toortoidu saagimiseni.

Toortoidu tükkideks tegemine tähendab, et saame tõsta ühe paki kaalu, mis enne oli 500g, ja pakkida nüüd ühte kotti 800g. See 800g koosneb 6 tükist, iga tükk umbakudu 133g, mis tähendab, et enam ei pea sulatama pool kilo toitu korraga, vaid saab valida sobivama koguse.

Pakime oma toidu taassuletavatesse kottidesse, neid on mugav korduvalt avada ja sulgeda ning nii püsib toortoit kenasti kotis ka siis, kui seda külmkapist võttes valest nurgast haarata. Kott jätab külmikusse rohkem ruumi ja ei täida tervet prügikasti korraga, mida karpide puhul sageli ette tuli. Loomulikult saad Sa seda kotti ka soovi korral koduses majapidamises taaskasutada.

Töötame kõvasti selle nimel, et iga koer saaks loomuomast ja täisväärtuslikku toitu võimalikult taskukohase hinnaga. Tänu seadmepargi vahetamisele ja kulukatest rendiseadmetest loobumisele saame pakkuda senisest palju paremaid hindu. Tänases, kõrge inflatsiooni, keskkonnas on Free Spirit Paws tootoitude hinnad uue pakendiga 14-25% soodsamad kui olid vanade pakendite puhul:

Nüüd aga mine meie e-poodi https://freespiritpaws.ee/pood ja telli oma parimale sõbrale maitsev õhtusöök!